måndag 14 mars 2011

Linas matkasse

Prenumerera på mat och recept. Vilken knasig idé men ganska bra. Eller?! När jag fick ett sms av min fd svärmor om att man kunde delta i utlottningen av en veckas matsedel, mat och en 10 veckors mailbaserad kurs i näringslära så hoppade jag på. Vad fanns att förlora liksom?

I förra veckan var tävlingen avgjord och jag lyckades bli en av vinnarna! :) Konceptet är följande: Vid prenumeration kommer recept och alla ingredienser direkt hem till din dörr. Jag vann en matkasse (en vecka). Efter det kan jag välja om jag vill fortsätta min prenumeration eller avsluta. Det är mat för 5 middagar för 4 personer. Det ska vara lätta recept med så få halvfabrikat som möjligt.
Det ska bli jättespännande att prova detta. Jag är jätteglad över min vinst!
Under vecka 14 kommer detta att utvärderas hemma hos oss.

Idag blev det falukorv och potatismos. Det blev gott det med, trots att jag hittat på "receptet" själv och burit hem både korven och potatisen.

Nu ska jag ta en kvällspromenad med vovvarna och sen ska jag bädda ner mig i min goa säng. <3

2 kommentarer:

  1. Jag tycker Linas matkasse låter som ett bra koncept. Hur ligger priset sådär normalt, vet du det? I Finland finns något motsvarande bara i huvudstadsregionen, än så länge i alla fall.

    SvaraRadera
  2. Ordinarie pris för en kasse är 749:- Enligt hemsidan är det ca 100:- extra mot om man själv skulle handlat samma grejer. Det ska bli kul att prova iaf. :)

    SvaraRadera