måndag 6 augusti 2012

Tysssstnad

I helgen har jag tagit mig en internet-paus. Det har varit riktigt skönt. Jag har inte kollat Facebook, Twitter och Instagram hela tiden. Jag har inte läst bloggar i tid och otid, eller kollat mailen. Jag lät telefonen vara (nästan) hela tiden.
Jag tror jag behöver lite avvänjning. ;)

Vi har vait i stugan hela helgen och bara softat. Så fridfullt!

Lugna, fridfulla dagar i stugan.
Vi tog med våra mtb's till stugan och så tänkte jag och sambon cykla tillsammans. Tyvärr hann vi bara ett par km innan en pinne kom in lite olägligt i bakväxeln och gjorde sönder den. Det blev till att släpa ut cyklarna ur skogen och gå hem längs vägen. Men vi kommer göra ett nytt försök.

Jag tog även med min kettlebell till stugan och tänkte köra ett pass, så när vi kom tillbaka efter cykelturen så körde jag igång. Till slut var jag helt mör och skakis men riktigt nöjd. Det är en fantastiskt bra träningsgrej den där kulan med handtag.

Igår skulle vi ta en tur tillsammans allihop och tog med oss hundarna (vi har varit hundvakt) och barnen genom skogen. En cyklade och vi andra sprang och gick. Sen tog jag med mig min yngsta son på cykel och sprang runt sjön.
Benen kändes tunga och det var inte riktigt så kul som det brukar, trots att jag hade sällskap. Flera gånger tänkte jag vända och strunta i det men fortsatte ändå varvet runt. Efteråt tänkte jag bada i sjön, när jag ändå var svett och varm men badkruka som jag är så valde jag duschen istället.

Vi får se hur det känns att springa idag. Hoppas känslan är bättre...
Känns allt bra ska jag försöka satsa på en vecka med mycket mängd. Jag är grymt sugen på att springa långt.
Dessutom får vi nycklarna till lägenheten nästa vecka så då är det step-up i trapporna och styrketräning (läs bära lådor och möbler) som gäller. Då blir det nog inte mycket tid och lust över till löpning, nåt pass ska jag försöka få till i alla fall med Anna som är på besök i Forshaga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar