torsdag 23 augusti 2012

Kraftfulla steg

Idag alltså, benen bara sprakade av energi. Jag trippade iväg från jobbet med lätta steg i stark medvind. Upp mot Hultet i solskenet! åh, va det gick lätt. Medvinden liksom lyfte mig framåt. Sen vände jag in i skogen och tänkte ta 6 km-spåret innan jag drog mig mot jobbet igen. Men trots att vinden avtog i skogen så flög jag fram. Det är ganska kuperat i spåret och en hel del stenar men benen kändes så starka!

Uppför backarna matade de på. Steg för steg. Kraftfulla steg. Så skönt!!
Inte meningen att få med en ful stolptrafo också, kanske arbetsskada ;)
6 km i skogen sa bara swisch! Nu var det bara att ta sig tillbaka mot jobbet. Medvinden blev nu en enorm motvind. Men det gjorde inget, jag höll bibehållen fart och susade fram.

15,5 km på 1.16 prick med en underbar känsla! Vilken härlig dag!

Nu blir det återbesök på Memira i Karlstad efter min ögonoperation i vintras. Allt är i sin ordning och det är bara ett uppföljningsbesök.
Det är nånting som jag inte ångrar en sekund. Funderar ni på en operation så tveka inte. Klart bland det bästa beslut jag tagit. Nästan varje dag tänker jag på vad skönt det är att slippa glasögon och linser.

Vi ska också passa på att gå på garderobsjakt. Mina träningskläder bor i en säck numera. Det är mycket lättare att hitta bland dom om de ligger i en garderob...

1 kommentar:

  1. Härlig känsla det där när benen bara går av sig självt. Mina får jag tvinga fram för tillfället. Men jag hoppas det bara är en kort dipp.

    Ibland glömmer jag bort att vi ska till England, och sen varje gång när jag kommer på det blir jag lika glad varje gång :)

    SvaraRadera