söndag 27 oktober 2013

Simning och löpning

Det hann och bli mörkt innan vi kom oss ut med cyklarna igår kväll. Jag såg att jag borde kostat på cykeln en tvätt sen sist men den får vänta en liten stund till.

Vi hann dock inte så långt innan sambon tröttnade. Växlarna på hans cykel strulade alltför mycket för att det skulle fungera och va kul så efter x antal svordomar vände vi hem istället. Idag blev det därför lite cykelmek för hans del. :)

Simlektion nummer fyra stod för dörren idag. Förra söndagen tyckte jag det flöt (haha) på rätt bra. Det kändes bra helt enkelt. Allt sånt var som bortblåst idag. Jag flåsade och fick inte till andningen alls. Jag glömde bort mig och fick stanna mitt på längden. Nä, idag var det ingen bra simmardag. Men det blir väl bättre framåt våren, eller nåt?!

Efter simningen snabbade jag mig hem för att hänga med Ulrica och Anna-Karin på en springtur. Vi tog oss upp till vattenverket och sen hem via Heinola. Vi talade nästan oavbrutet och hade det riktigt trevligt.
Vår plan var att ta det lugnt men vi insåg att benen pinnade på snabbare än vi tänkt och vi fick ihop en halvmara i 5.09-fart. Det går inte alltid som planerat helt enkelt.

Jag springer med pulsband en period nu. Det är intressant att se hur pulsen ligger osv. Det som är mindre kul är dessa himla skavsår som orsakas av bandet eller ja, jag får nästan lika mycket skav av bh-bandet.
Skav efter bh-/pulsband och efter tightsen.
Inte lätt och va känslig.
Det svider i duschen efteråt kan jag lova. Nu har jag haft dessa sår så många gånger att det är ärr där. Men det är bra att det syns vart de har varit för då vet jag vart jag ska tejpa för att slippa dom.. ;) Det gäller att se det positiva i eländet... (och att inte strunta i tejpen)

2 kommentarer:

  1. Härlig träning! Simmet kommer kännas bättre, det är tufft till en början men snart har du en bättre känsla! :)

    SvaraRadera
  2. Du är så grymt snygg;)

    SvaraRadera