onsdag 9 oktober 2013

Dubbla lampor

Igår hängde sambon och jag med på den arrangerade mtb-träningen. Det var mörkt och det regnade och blåste ute. Riktigt höstväder. Mysigt om ni frågar mig. Jag gillar hösten. Jättemycket!

Sambon har köpt ny pannlampa i veckan. En som är avsedd för cykling och skillnaden mellan mina springpannlampor är oerhört stor. Jag har ännu inte köpt nån så jag körde dubbla lampor istället. Det blev lite tungt men det gick.
Petzl, Silva och jag.
En timmes cykling i mörkret blev det och vi var både blöta och glada när vi kom hem och kunde landa i soffan tillsammans med barnen.

I morse startade jag upp dagen med en skön morgonmil. Det var varmt ute, över 12 grader så en tunn tröja under reflexvästen räckte gott och väl. Jag var på gott humör och allt kändes bra. Jag promenerade ett par hundra meter på slutet, för att det var så skönt ute för att jag blev akut toanödig och hade inget val.

Sen blev det frukost tillsammans med sonen innan det var dags att representera jobbet på marknaden i stan. En underbar morgon. Tänk om alla mornar fick vara så här lugna och rogivande.

Nu har jag stått ute på stan i 6,5 timme och fryser ända in i märgen. Trots att det är rätt varmt ute så blir det kallt när man står still och pratar med folk. Ska värma mig lite innan jag bestämmer om jag ska va med på den arrangerade löpträningen i kväll eller om jag ska gå och simma.

2 kommentarer:

  1. Jag tycker det låter som läge för badkaret och hetvatten i stället! :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, om jag hade haft ett badkar. Det blev cykelmek i källaren istället. Men jag blev varm av det med. :-)

      Radera