torsdag 10 oktober 2013

Blåtiror och spännbild

Onsdagar och torsdagar är badhuset öppet för morgonsimning. Så i morse cyklade jag dit före jobbet. Det kändes så himla bra i söndags och det var kul att jag hittat en liten gnutta teknik så jag såg verkligen fram emot att få utveckla den lite.
Men det var svårt! Skitsvårt!

Tiden segade sig fram och jag försökte och jag försökte. Simlektionerna är mycket roligare!
Kunde också konstatera att så fort jag försöker vrida huvudet och andas så slutar jag sparka med benen. (?) Tokigt! Och inte bra. Måste börja med det igen.

Försökte göra några av övningarna som vi gjort på söndagarna men det kändes inte alls så bra. Stod ut typ 35 minuter i bassängen innan jag gick upp och duschade och cyklade till jobbet. Men innan dess så köpte jag mig ett 10-kort. Så nio gånger till kommer jag (förhoppningsvis) gå dit i alla fall.

En annan sak... Mina nya simglasögon. Drar jag inte åt dom ordentligt så läcker de in. Trycker jag fast dom på ögonen så sitter de bra. Det känns iaf bra.
Men sen när jag kommer upp har de bildat ringar runt mina ögon och små svaga blåtiror.
Så när jag kom till jobbet sen och mötte en kollega sa han: "Idag ser du allt trött ut!" Men det var ju bara mörka ringar runt ögonen efter simglasögonen!
Vid lunch sa en annan: "Har du varit ute o fajtats?"
Försöker bjuda på en bild på bedrövelsen men det syns kanske inte lika bra på bild som i verkligheten.
Foto: Privat

Förstår att jag har fel simglasögon. Får shoppa ett par nya... Stackars mig.

Kvällen sen blev jag hemmavid och lekte lite med min kettlebell. Träning som jag verkligen behöver.
Tog en rolig spännbild. Min första. Bli inte rädda nu... Svettig är jag också.
Foto: Jäkligt privat

Ser ni vad stark jag blivit?!?! ;) Hahaha!!

4 kommentarer:

 1. Simteknikproblemet känner jag igen. Har varit på en hel del simträningsveckor med jobbet. Då går det bra med de olika teknikövningarna. Men så fort man kommer hem och ska träna själv då funkar ingenting och jag återgår till att bara simma

  SvaraRadera
 2. Simmet är riktigt tufft i början, nöta, mala och kämpa på så kommer det kännas bättre snart!! Heja dig!

  SvaraRadera
 3. Jag tror inte att det bara beror på simglasögon. Jag har provat många olika modeller men ringar och svullnad är kvar efter varje simträning. Men en sak kan bli (kanske) bättre, dina kollegor kommer att vänja sig vid ditt nya utseende :-). Mina har slutat kommentera hur trött jag ser ut och istället brukar de säga "Oj! Du har simmat även idag!" Då förstår jag att mitt ansikte in ser så fräsch ut :-(.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ok, så det är så att jag slipper spana efter nya glasögon alltså. En kompis sa likadant idag också. Så det är väl bara o vänja sig vid.. :)

   Radera