tisdag 19 mars 2013

Så stort

Jag hade som plan att inte springa fler 24H. Men så gav jag mig ändå av mot Finland och sprang. Det gick bra. Riktigt bra. Och jag kan liksom inte ta in att det var jag som sprang så långt. Men så var det tydligen.

Sen fick jag frågan om jag var intresserad av en plats på VM. Jag var tvungen att fundera... Det blir ju lite mer krav på en sån tävling. Men sen tänkte jag, Det är ju Once in a lifetime. Min sambo sa att: Det är väl inget att fundera på! Klart du ska åka!
Hur många sporter kan jag bli så pass bra på att jag kan vara med i ett VM sen då? Typ noll säkert.

Äh, jag är med! I'm in!

Nu är det mesta klart och våra namn har publicerats på SFIF's hemsida.

Nu måste jag planera om tävlingskalendern lite. Jag kommer tex bara springa halva distansen på TEC om en månad, som träning. Jag kommer tyvärr inte kunna starta i Kullamannen eftersom den går samma dag som VM. Men jag kommer tillbaka nästa år, Skåne. ;)

Det ska bli så himla, himla kul också! Vilken upplevelse! Vilken grej! Det blir nåt att berätta om på hemmet sen! "Tänk 2013, för 50 år sen, då var jag med i ett Världsmästerskap!"

Jag ska till VM! Fattar ni?!?! Det gör knappt jag... :) :)

Wihoooo!!!

10 kommentarer:

 1. Jätte grattis :-)
  Det trodde du inte i Bislett 2011 :-D
  Tänk långt nu riktigt lång. Det du gjorde i Espoo var riktigt bra, jag har sagt det förut men det kan upprepas, att åka till ett tidslopp med 20 mil som mål men springa 21, det är riktigt rikligt bra.
  Nu sätter du upp 22 och springer 23, sen är jag nöjd :-)

  SvaraRadera
 2. Nä, man fattar inte till en början :)
  Vi kommer att ha det så jäkla kul! :)

  SvaraRadera
 3. Vad roligt, grattis! Du är fantastiskt duktig och det ska bli kul att se dig i landslaget! Hoppas att ni får riktigt roligt och kan göra bra lopp allihop!

  SvaraRadera
 4. Fantastiskt, och mycket välförtjänt!

  SvaraRadera
 5. Stort grattis! Däremot tycker jag du skall tänka om vad gäller TEC. Att springa 8 mil mindre än en månad före ett Världsmästerskap verkar dumt. Ladda allt på VM istället och läk ihop dina fötter. Då tror jag det kan gå riktigt bra...

  //Krille

  SvaraRadera
 6. Grattis! Jag tycker din sambos reaktion var den enda rätta. Heja, heja!

  SvaraRadera
 7. Jätte GRATTIS till VM platsen, kul efter det starka loppet du gjorde i Espoo. Skall bli kul att följa er alla, jag springer Kullamannen åt dig också sen kopplar vi upp oss därnere i Skåne och följer VM.

  SvaraRadera
 8. Maria Sandahl20 mars 2013 11:45

  Grattis! Vad roligt. Då får vi heja på dig!!

  SvaraRadera
 9. Thomas Almberg20 mars 2013 13:51

  Grattis Sandra, håller koll på dina framgångar. Vi kanske ses nästa gång det blir Kristinehamn-Karlstad.

  SvaraRadera