måndag 18 februari 2013

Packlista till Finland

Jag skissar och funderar. Tittar på gamla listor och funderar lite till. Trots att det är en inomhustävling är det en del som ska med.

Jag kommer nog springa i linne och kjol. Det trivs jag i och vet fungerar. Men jag vill ju också ha med nåt att byta med, om jag skulle vilja. Också överdragskläder att åka till Arenan i.

Lite vårdgrejer som skavsårssalva, tejp och "racer-bajs-stopp-tabletter" för att undvika det som hände förra gången. Kanske hade det kunnat rädda mig? Ja, de åker med iaf. Salttabletter och resorb kommer jag också packa i.

2 par skor tar jag med, trots att jag planerar att inte byta skor. Men om de av nån anledning går sönder så är det bra med ett par i reserv. När jag sprang 212 km i Ungern tog jag inte av skorna en enda gång och upplevde mindre ont av alla blåsor så jag kommer köra på det nu också. Kompressionsstrumpor med vanliga strumpor utanpå ska jag också ha att springa i. Då hamnar (förhoppningsvis) friktionen mellan strumporna och räddar mina ömtåliga fötter lite till.

Det är ett gissel med mina ömtåliga fötter. När vi körde kick n box förrförra veckan så upptäckte vi blodspår på golvet. Det var mina fötter som gått sönder. Inte det bästa innan tävling men så är det. Jag klarar inte ens en timme barfota utan att det blev en stor blåsa som gick sönder. Jag fick tejpa och ta på strumpor. Har kört så sen dess, men det blir lite halkigt i strumpor. Jag tycker att fötterna borde vänja sig och härdas men det verkar inte så.

Mitt nummerlappsbälte ska jag komma ihåg också.
Också nåt att ha på fötterna efteråt när jag, vis av erfarenhet, har svårt att komma i vanliga skor.

Hörlurar till musikspelaren. (Note to self: göra nya spellistor i Spotify och göra dom offline)

Tjaa, undrar om jag glömt nåt. Jag har ju ett par dagar kvar att komplettera listan på.

4 kommentarer:

  1. Hur kommer du nu göra med mat?

    SvaraRadera
    Svar
    1. För frystorkad lappkojs lär det väl inte bli :-)

      Radera