Jag skriver...

måndag 25 februari 2013

Hur känns det?

Dagen efter. Hur känns det? Som sportjournalisten skulle sagt.

Jaaa, det har nog inte riktigt sjunkit in än, kan jag väl säga. Jag känner mig ändå väldigt nöjd och glad.
När jag kom hem igår stapplade jag upp till vår lägenhet på tredje våningen. Inte alltid så kul med alla trappor när benen är stela.
Klockan var lite efter 20.00 och jag frös nåt otroligt. Antagligen underskott av energi. Sambon pysslade om mig, fixade mat och serverade mig där jag var, la på mig filt och hämtade allt jag bad om. Världens bästa! Jag sov lite där i soffan och förflyttade mig sen i slow motion till sängen.

Eftersom benen gör lite ont sov jag inte speciellt bra. Det gör ont att vända på sig. Vid 4.15 vaknade jag och var pigg?! Antagligen lite endorfiner som spökar i kroppen. :)
Steg upp lite före klockan och tog en skön dusch innan jag var på jobbet 6.45

Jag kommer nog bli mer trött under senare delen av dagen.

Ser inte så pigg ut här heller. Precis efter målgång.
Foto: Privat
Trots de stela benen, ömma blåsor och skavsår som svider så mår jag så gott! Även om jag inte gått ut med det här, så var mitt mål att ta mig över 200 km. Jag lyckades och jag är sååå glad för det. :) :)

6 kommentarer:

  1. Grattis till en jättebra prestation!
    Mvh Per Johansson Västerås LK

    SvaraRadera
  2. Grattis igen! Jo, jag vet. Jag har sagt det många gånger men du är otroligt!!
    Njut! Det gör ont men det ska man ha efter 24h eller hur?
    IMPONERANDE!!
    Kram
    Coyntha

    SvaraRadera
  3. Jamen du var ju stark som en oxe!
    Det var en fröjd att se! STORT GRATTIS till ditt superfina pers!!
    Kram Anna.

    SvaraRadera
  4. Grattis till bronset och personbästat! Jag tyckte att din löpning såg väldigt bra ut under största delen av loppet. Bra kämpat! :D Det var förresten jag som stod vid mat- och drickabordet och hejade på dig ibland. Du kanske undrade vad det var för en konstig typ som hejade och pratade med dig nu som då. ;) Har följt din blogg en tid och visste att du skulle vara med och springa i Esbo. Kanske vi möts igen på nån ultra där jag också är med och springer. Har bara sprungit marathon hittills, men satsar på att springa 100 km nästa sommar. Och tack för en bra och intressant blogg! :)
    H. Ulrika

    SvaraRadera
  5. Grattis! Makalös prestation! Man blir förundrad vad kroppen är kapabel till, ja inte utan en enorm mängd träning förstås! Har läst din blogg lite då och då, väldigt inspirerande och jag är mycket imponerad av dina lopp! Mvh /Anders L Höör

    SvaraRadera