Jag skriver...

fredag 15 februari 2013

Hjärtat

Alla hjärtans dag. Vad betyder dagen för dig? Den frågan pratade vi om, sambon och jag, häromdagen. För mig betyder det en dag då jag tänker på alla jag tycker om lite extra mycket. Kramas lite extra och tillbringar tid med de som står mig närmast.
Just i år inföll ju hjärtedagen på en torsdag, då vi alla har en massa aktiviteter så vi har "flyttat" vår hjärtedag till fredag. :)

Torsdagarna är ju som sagt lite väl fyllda av aktiviteter så efter att jag varit hos frissan (o nej det syns ingen skillnad ;) ) så åkte jag hem. 45 minuter till godo för att utfordra barnen och klä om.
Yngste sonen och jag går ner till fotbollsträningen. Jag springer en sväng medan han spelar.

Längs gångvägen mot Arenan.
Under tiden har sambon fixat sin mat och dragit iväg på innebandyträning. Äldste sonen har promenerat ner till musikskolan för orkesterspelning.
Kommer hem vid 18.40. In i duschen snabbt och på med nya träningkläder. Packar med lite nötter till kidsen. Är klar fem i sju. Orkestern slutar 19.00

Tar bilen (!) och hämtar upp stora sonen på musikskolan och drar bort till Kampsportens Hus och är med på ett 90 minuterspass kick n box som börjar 19.15.
Barnen sitter och tittar, äter nötter och spelar på varsin mobiltelefon.

Är hemma igen vid 21.00 och försöker få barnen i säng innan jag själv duschar, äter och lägger mig.

Alla hjärtans dag. Vi har i alla fall tränat våra hjärtan. :)

Jag fick världens finaste lilla kort av ena sonen.


Ikväll ska vi vara tillsammans och kramas extra mycket. Men först en arbetsdag och en lunchlöpning på isen med Jörgen och Annica.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar