söndag 16 oktober 2011

Sista gången på 16?

Idag begav oss Annica och jag ut för att lugnt och försiktigt ta oss an 16km-spåret på Hultet. Jag var lite orolig för att vricka upp foten igen så jag tejpade för säkerhets skull. Vi sprang jätteförsiktigt och med hög koncentration så jag inte skulle trampa fel.Det var fin höstdag med perfekt temperatur och det var underbart att få springa i skogen igen. 16 km spåret ska tas bort och alla markeringar är nertagna så vi pratade om hur länge vi kommer kunna tas oss fram. Det är rejält igenväxt på sina ställen.

Efter ca 6 km kom vi fram till ett parti där de avverkat en massa sly. Den låg huller om buller över stigen så vi klättrade fram. Vår låga snittfart sjönk ännu mer. Men vad gör det? Vi var ju ute för att ha en skön tur.
Vi avslutande ändå i ett lite högre tempo. Det var skönt att få sträcka ut. :)

Det blev en fin träningsvecka med över 8,5 mil trots att det är barnvecka med alla deras aktiviteter. Sambon har dessutom varit på utbildning så jag har varit helt ensam med barnen. Nöjd!

- Posted using BlogPress from my iPhone

3 kommentarer:

 1. Hej!
  Det verkar inte som att det blir något trailrace i år då?! Jag hade sett fram emot det, men ska i alla fall springa Kilsterrängen nu på söndag är det tänkt. :) Igår sprang jag förresten min första halvmara. Sprang i två timmar för Världens Barn i elljusspåret vid Sisugården i Forshaga. Blev totalt 22.6km och nytt längdrekord både i tid och sträcka för mig, riktigt roligt!

  Ha det fint!
  Hälsningar Sigrid Josefsson, tidigare på Värmlandsbygden

  SvaraRadera
 2. Grattis till ditt rekord! Nu är du snart fast ska du se o springer längre och längre. :)

  Jag tror inte det blir nåt trailrace iår, iaf inte på den bansträckningen. Den är för dålig just nu. :(

  Vi kanske syns på kilsterrängen. Kanske åker dit o tar den som ett träningspass.

  SvaraRadera
 3. Tack! Ja, det var väldigt roligt att springa så länge, vädret var toppen och jag hade fint löparsällskap som höll en jämn fart. Mitt problem är annars att jag gärna vill dra iväg för fort i början eftersom jag är van att springa betydligt kortare...:) Så nästa mål blir nog en halvmara under nästa år! Ja, då ses vi kanske. Ha det skönt på Skutberget, flera som sprang igår skulle komma dit!

  SvaraRadera