tisdag 18 oktober 2011

Like a trasa

Igår efter jobbet firade jag och sambon med lite god mat hemma. Det är nämligen tre år sen vi träffades. Det blev en förrätt av Cheddarostsufflé och kycklinglåda som varmrätt.
Det var riktigt gott. Efter maten splittrades vi dock till varsitt intresse. Jag mot gymmet och sambon mot garaget. Jag har sprungit 8 dagar på raken så jag valde gymmet istället för löparskorna.

Jag kom dit lite tidigt så jag värmde upp med en kvart på crosstrainern. Jag var lagomt varm när corepasset började. Det var rena döden för magen och jag var skönt mör när vi avslutade.

En kvarts vila innan nästa pass, Russian Circle. Passet går ut på att, efter uppvärmningen kör 12 övningar på 12 minuter. Man jobbar så hårt man kan i 45 sekunder, sen är det 15 sekunders vila innan nästa övning. Det är alltså hög puls igenom hela. Tänk att man kan bli så trött på bara 12 minuter. Efter det följde ett par minuters vila innan vi körde två varv till.

Vi körde med hantlar, skivstång och kroppsvikten. Hela kroppen fick sig en genomkörare. Eller överkörare, som det kändes som efteråt.

Svetten forsade och jag gjorde så gott jag kunde men orkade ändå inte hela vägen. Jag är inte så stark i triceps, eller inte alls skulle jag kanske säga. Haha!
När jag var på väg hem skulle jag skaka om min proteindryck och ringa. Men jag var så trött så jag skakade telefonen istället och reagerade inte ens på det. Vi skrattade gott! Tur man kan roa nån ibland. Hahaha.
Det var skönt att gå den enda km'ern hem från gymmet. Det är skönt att bo nära ibland. Jag landade hemma som en trasa. En glad och lycklig trasa.

1 kommentar:

  1. En lycklig trasa kan vara den bästa känslan! :)

    SvaraRadera