onsdag 4 januari 2012

Spam?

Igår skulle jag länka till bloggen från facebook. Det gick inte :( Min blogg var flaggad som spam eller stötande.
Jag blev jätteledsen, verkligen jätteledsen...

Jag vet inte hur många som måste anmäla den för att det ska slå igenom eller om det räcker med en enda?
Oavsett så hoppas jag att den personen/personerna inte mår alltför dåligt av det jag skriver. Självklart förstår jag att inte alla gillar det som skrivs men det är ju ändå frivilligt att läsa...

Detta måste ju ha hänt efter mitt inlägg om kosten och jag vet att detta är ett känsligt ämne. Men såå känsligt trodde jag inte.

Hoppas ni läsare som faktiskt finns här har en bra dag! :)

5 kommentarer:

 1. Konstigt.. man kan det inte vara facebook som fuckar då, jag vet att andra haft problem med det utan att ha gjort ngt fel själva så att säga...

  Alla kan inte ha samma åsikter men man måste ju respektera att andra tycker som de vill, det kan väl inte vara stötande för någon?

  Ha en fin dag!!

  SvaraRadera
 2. Jag säger som fitnesscoachen, det var säkert FB som fick för sig nåt! Vissa sidor som jag behöver gå in på på jobbet flaggas som "naket/porr" fastän det är helt jobbrelaterat! Kanske är det någon översättning som blir galen i något system? Tror att det biddde fel, klart ingen flaggat (och om så en idiot).

  SvaraRadera
 3. Tycker också att det är konstigt, finns väl inget som är stötande på din blogg, bara kul o intressant läsning...Keep going;)

  SvaraRadera
 4. Vad fan :(

  Ta inte åt sig hursomhelst, folk kan inte bete sig som folk...

  Kram<!

  SvaraRadera
 5. Nej, jag tror inte det är någon person utan "översmarta" datoralgoritmer som är problemet. Det är något filter som har fått för sig detta. Precis som Karin skriver så är även mitt jobbinternet låst på många sätt och sidor blockeras för att de t.ex. skulle vara pornografiska (vilket de inte är!).

  Vet verkligen inte hur du skulle kunna få din sida upplåst, tyvärr. Men det finns säkert information om det på nätet för du kan inte vara den ende som råkar ut för detta.

  Lycka till!

  SvaraRadera