tisdag 31 januari 2012

Morgonpass

Blä, simma är inte kul. Inte alls. Det var ändå en mysig stund i simhallen tillsammans med sambon och barnen. Jag simmade 40 längder, 1 km och sen tog jag en lång skön stretch av hela kroppen i det varma, sköna vattnet i lilla bassängen. Vi kom alla hem nöjda, lite trötta och rena.

Vi fixade så god mat igår, (igen, varför fixa otäck mat?!) Det blev kyckling med dijonsenap och färsk basilika. Det smakade verkligen toppenbra!
Inte snyggaste bilden, men det smakade desto bättre.
Imorse ställde jag klockan på 5 och tog mig en tur i den mörka, kalla morgontimman. Det gick rätt segt i början men sen rullade det på och jag fick öka farten på slutet för att hinna hem till barnen innan sambon skulle åka till jobbet. Nära på 15 km blev det i alla fall och det känns bra.

Ikväll undrar jag om jag får med mig nån slagpåse (sparringpartner) på kick n' box. Jag kan ju gå gå sit ensam också. Det brukar resultera i att jag får köra med tränaren, vilket blir så himla tufft, eftersom jag då får köra dubbelt. Han brukar bara ta emot slagen och sparkarna. Annars kör man ju varannan. Fast det är ju dubbelt upp med träning. :)
Eller om jag ska ta igen mig hemma? Det är rätt skönt det med, tillsammans med mina små grabbar, den stora grabben jobbar. Kanske springer jag på lunchen imorgon istället. Vi får se vad jag känner för sen.

3 kommentarer:

 1. Jag längtar tills jag kan springa 15 km igen. Klockan fem- imponerande!

  SvaraRadera
 2. Jag blir helt plötsligt väldigt hungrig! Ser gott ut i mina ögon :)

  Kommer du inte till Jönkan på lördag? Vore grymt kul att träffa dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tyvärr kan jag inte på lördag. Jag springer 6-timmars i Karlstad då. Hoppas vi syns nån annan gång. :)

   Radera