måndag 2 januari 2012

Andra uppföljningar

Jag har skrivit lite om olika saker, men inte om hur det gick. Så här kommer en liten uppföljning.

Jag köpte ett par newline 2-layer strumpor i oktober. De har varit kanonbra och jag slipper smörja fötterna på pass upp till 5-6 mil utan att få blåsor. Jag måste köpa fler!
Det negativa är att de redan har gått hål på tån. Min stortå är blå och "död" så det är lite tjockare och står upp lite mer än vanligt så den har gnagt hål på strumpan. Tror inte någon strumpa skulle stå emot den behandlingen så jag tror inte de är sämre för det.
Sport-BH'n som kom i samma paket saknar helt stadga fö. Men den är skön som vardagsbh...

Forever Livings Argi+ har jag ätit under en månad nu. Jag känner mig lite piggare och mer alert. Om det har med Argi+ att göra eller att jag varit mer ledig och sovit mer kan jag inte säga. jag har ju heller inte kört så hårt med träningen i december så jag återkommer med ett mer långutvärderat svar.

Tv-spelet Wall-E var rena dyngan (ursäkta ordvalet). :(

Jag har även testat min Silva-pannlampa som jag vann på TEC. Den har mycket bättre ljus än min Petzel Myo XP. Det sägs att det har kortare batteritid än Petzel'n, men så långa pass har jag inte sprungit med den än. Det som är lite sämre är att själva spännet som man reglerar bandet runt huvudet med sitter vänd innåt så det klämmer lite på huvudet. I överigt sitter den väldigt bra på huvudet och har som sagt bra ljus.

Påminn mig gärna om det är fler saker som jag glömt om att skriva hur det gick. :)

3 kommentarer:

 1. Angående dubbelstrumporna (jag har även ett par sådana från löplabbet)
  Prova att ha två par vanliga löparstumpor, funkar faktiskt lika bra och då kan man variera sig mera. Jag har alltid på de riktigt långa passen/tävlingarna ett par ultratunna och ett par kompressionstrumpor.

  SvaraRadera
 2. Tack för tipset!
  Jag har allt tänkt tanken men det har inte blivit av. :)

  SvaraRadera
 3. Kul att du gillar lampan :)
  //Silva

  SvaraRadera