onsdag 25 januari 2012

3-timmars

När jag la mig i måndags kväll hörde jag hur det vibrerade i telefon. Ett sms. Jag orkade inte kolla men tittade sen på morgon. Det var syrran som ville träna Kick n' box. Åh, va kul! Det var jättelängesen jag var iväg på det. Superbra träning för hela kroppen. Jag svarade Gärna! och sen började planeringen i mitt huvud.

Passet började 19.15 och vad skulle jag sysselsätta mig med de 3 timmar som var mellan jobbet och träningen? Träna annat så klart! Först tänkte jag springa, och sen springa direkt till box'en. Men när jag kom hem och landade med en kopp kaffe, en frömacka och en tidning i min ensamhet så kändes det så ruggigt att ge sig ut. Kallt och mörkt. Jag kollade schemat på Galaxen och 20 minuter senare satt jag på spinningcykeln istället.
Ett jätteskojigt pass för en tjej som jag inte kört med tidigare. Mycket intervaller och ingen vila mellan låtarna. Tuff och riktigt gött!!
Sen cykelade jag hem och tvättade av mig lite, packade löparryggan och sprang en extrasväng och sen vidare mot box'en.
Energin var på topp! 
Efter ytterligare 1,5 timme stenhårt boxpass är jag fortfarande inte energilåg eller ens hungrig eller sugen på nåt att äta. Jag är så full av energi. Det känns så himla bra! 

När jag kom hem fixade jag en omelett med tomat och paprika. Tog en lång dusch och la mig sen under täcket och väntade hem sambon.

3 timmars allroundträning totalt igår. Spinning, löpning och typ styrka. Riktigt bra! Jag älskar spontana träningar. Att göra det jag vill hela tiden. Bättre inspiration finns inte!

2 kommentarer:

  1. Härligt att höra dig träna igen! Hur känns ögonen efter operationen, och hur är synen?/ Ulrika

    SvaraRadera
  2. Det känns bra med synen, mycket bra. Jag ser fortfarande lite suddigt på långt håll men det ska ju var övergående. Det är otroligt skönt att slippa linser och glasögon. :)

    SvaraRadera