söndag 27 februari 2011

Svårt val

Världens bästa pappa, som alltid ställer upp, ska köra mig till Sälen och hämta mig i Mora. Vi kommer åka upp idag och sova över hos kompisar som har stuga i Lindvallen. Imorgon bitti blir det nära till starten och vi slipper gå upp mitt i natten.

Nu är det bara en liten grej som kommit emellan. Pappa är krasslig. :( Han hostar, snorar och känner sig hängig. Han orkar köra, det är inte det. Det jag är rädd för är att bli smittad och sjuk så jag kanske inte kan springa i Rom om 3 veckor. Hur stor är risken att smittas, när man sitter i samma bil efter 9 mil på skidor? Kanske är risken lika stor som att åka till Coop och handla?
Jag har efter många och långa diskussioner med mig själv beslutat mig för att ta risken. Blir jag sjuk så blir jag. Jag får väl hejja på i Rom då, i så fall.

Nu är iaf väskan klar och snart styr jag min saltiga, lilla Djungelvrålsliknanade bil mot Filipstad.

Imorgon ska det skidas. Startnummer 13211 om ni undrar :)

5 kommentarer:

 1. Jag tror på att förebygga stenhårt. Nyponté, Vitlök, Kan Jang, Handsprit. Tillräckligt med mat och lite för mycket sömn om möjligt, då har jag stått pall för vinterkräksjuka, svinis, och ett stort antal vanliga förkyldningar trots hårdträning hela vintern, ja faktiskt i sju år till och med.

  Ju mer man tänker att ens förebyggeri ska funka, desto mer funkar det. Placeboeffekten är kraftigt underskattad. :)

  Dvs, tror du grejar att inte insjukna!

  SvaraRadera
 2. Kör hårt! Var och körde tjejvasan i går. Gick inte som jag tänkt mig. Skidorna gled urdåligt och blev passerad av 130 pers mellan Oxberg och mål! Min marathonsatsning som du skulle hjälpa mig med är lagd på is. Har precis köpt ny racer så det blir nog satsning på det istället. Stort LYCKA till i morgon!! Om du sitter i baksätet går det nog bra. /Petra L

  SvaraRadera
 3. Lycka till! Du kommer att regera i spåret. Sen kommer du hålla dig frisk till Rom också!
  Heja heja heja!

  SvaraRadera
 4. Lycka till imorgon!! Tror som LIsette att du kommer regera i spåret!!

  Heja dig!!!

  SvaraRadera