fredag 25 februari 2011

Ny rygga

Inköpen inför UTMB har startat! Jag har införskaffat en ny rygga idag. Jag beställde den tidigare i veckan på Intersport-butiken, och idag hade den kommit!

Det är ju en hel del utrustning som är obligatorisk och behöver bäras med (och för den delen även användas under loppet), och då räcker inte min lilla Nathan HPL 020.
Jag är grymt sugen på att testa den. Kanske blir det redan i morgon!? Jag har i dagsläget inte bestämt mig om jag ska åka över till Karlstad och vara med på långpasset än. Jag känner mig trött och sliten och ska ju åka skidor snart. Jag ska vila idag, sova mycket och hoppas att jag spritter upp med energifylld kropp imorgon bitti.

Ryggan väger 660 gram och är utrustad med diverse fickor, hållare för flaskor, öglor och är klar för vätskesystem. Det känns som om det är en bra investering!

5 kommentarer:

 1. Ska du springa Vansbro i sommar? Är grymt nervös, pallar man den om man "bara" är tränad för en asfaltsmara verkligen?

  Gillar din blogg för övrigt!
  /En dalkulla

  SvaraRadera
 2. Tack! :)

  Vansbro var ett himla trevligt marathon. Sänk farten lite om du är osäker så kommer det gå fint. Jag kommer nog till start jag med...

  SvaraRadera
 3. Härligt! Det får gå långsamt om det vill, anmälde mig för att det verkar vara så vackert att man kan gråta av lycka! Och för att att det är grymt att få kuta en mara på samma gång som man njuter av vyn :)

  Är du också hänna ifrån? Har uppfattat det så, men kan ju ha fel? Alltid trevligt att ha en prick på löparkartan lite närmare en själv än Stockholm!

  Allt gott

  SvaraRadera
 4. Jag kommer ursprungligen från Filipstad, men är nu bosatt i Kristinehamn sen 12 år.

  SvaraRadera
 5. Värmeland du sköna. Nära ändå :)

  SvaraRadera