måndag 14 februari 2011

Bara hemvägen kvar nu.

Nu är jag halvvägs i utamningen på 10 km om dagen i 10 dagar. För mig ligger inte själva utmaningen i att orka springa 10 km varje dag. Det tror jag själv att jag har ork och vilja till. Utmaningen ligger i att få ihop resten av livet så att jag får möjligheten att springa en mil varje dag. Nu är vi halvvägs, men nu börjar den riktiga utamningen. Idag kommer barnen hem.


Idag slutar nerräkningen på 4:or

Dagens pass är avslutat och jag fick till en lite snabbare mil på lunchrasten i 5:07-tempo. Jag var lite "nere" på förmiddagen då jag och sambon planerat att ha myskväll på Alla Hjärtans Dag tillsammans med barnen. Men nu blev det ändrade planer och han måste jobba. :( Tråkigt!! Ett besked jag fick precis innan lunch då jag skulle dra iväg ut. Men jag får glädjas över våra mysiga dagar i Sälen och alla kommande dagar i stället.

Imorgon måste jag nog få till ett lunchpass igen, om jobbet tillåter, annars blir det svårt att få ihop det. Barnen har varsin aktivitet imorgon kväll som dessutom går lite omlott så det är svårt nog att klona sig på två. På tre känns lite omöjligt...

Ha en mysig hjärtedag allihop!

Kram!

2 kommentarer:

  1. Härligt!!! Själv har jag fått avbryta idag pga feberkänningar. Astråkigt, men jag kör utmaningen igen en annan gång!

    SvaraRadera
  2. Aha! Du ska springa i Rom? Kul!

    SvaraRadera