torsdag 24 februari 2011

Gummigumma

Mina ben är snälla mot mig. De ställer upp och förflyttar mig dit jag vill, de springer, cyklar, spinner och jobbar för mig. Därför vill jag ge dom lite tillbaka. Dags för massage!

Jag har haft lite känningar i höger, baksida lår. Inte så att det har gjort jätteont, bara känt av det liksom. Det har varit så länge. Det har varit oförändrat oavsett om jag vilat, sprungit eller spunnit. Enligt massören satt problemet på vänster sida och jag höll på att åka av britsen när han tryckte där. Jag avlastade väl på nåt skumt vis så det kändes i höger sida istället. Jag frågade om han inte tryckte lika hårt idag eller varför det inte gjorde ont. Men det har blivit bättre!
Nu har det onda försvunnit och det gjorde lika ont på båda sidor (bra!). Lite träningsvärk sen Functional Moves-passet i går gjorde att det gjorde lite ont på vissa punkter. I övrigt var benen jättefräscha! Jag kände mig som en gummimänniska när jag cyklade därifrån. Cyklade hem för att påbörja vallningen inför måndagens 9 mil på skidor.

Bra ben!

2 kommentarer:

  1. Fast att massage ska vara skönt, den tanken har jag gett upp för länge sedan. Sist jag låg där och svettades av ont så jämförde jag lite med tandläkaren. Om det skulle göra så ont hos tandläkaren hade jag nog bett om mer bedövning ;-) Ont ska med ont fördrivas heter det ju... Var snäll mot benen nu i veckan så kommer du att löpa vasan på rekordtid!

    SvaraRadera
  2. Duktiga ben :-)

    Ska också skämma bort mina snart igen!

    SvaraRadera