lördag 5 februari 2011

Jag vill också vara med!

Kanske var det i längsta laget att dra till med 16 km, en knapp vecka efter 13 mil betong? Kanske var lite långt med tanke på att jag gav plasma igår utan att dricka ikapp. Men nu är det gjort och jag klarade det i helt godkänt tempo på 5:41. Efter 12 km valde jag att gå ett par hundra meter. Det gjorde att jag fick krafter att ta de sista km'arna hem.
Hjärnan är redo att springa långt igen men det verkar som om benen inte riktigt vill vara med fullt ut än. Det får bli en kortare tur imorgon.

Frukost med egetbakat bröd och gröt med mammas handplockade blåbär. Mums!

Så ser hon ut, en svensk mästare! Foto:Privat
Karlstad 6-timmars fick sig sedan ett besök och det var sjukt jobbigt att stå vid sidan om. Jag vill också vara med! Nästa år blir det nog Karlstad, trots att jag för mindre än en vecka sedan nästan bestämde mig helt och fullt att inte springa inomhus igen. Konstig jag är egentligen.

Det var enormt kul att se Norrmannen Gjermund Sørstad som sprang drygt 2 marathon på 6 timmar! Vilken fart! Jag hade inte ens orkat 5 km i det tempot. Jag är djupt imponerad.

Jag är också djupt imponerad av Lisette Lundström som satte Svenskt rekord och bara sprang lätt och ledigt och log hela vägen. Det såg så lätt ut! Vilken stark tjej! Helt grymt!
 
Våxnäshallen

Våxnäshallen
Jättebra kämpat av alla hjältar som sprang! Stort grattis till er alla!

3 kommentarer:

 1. Tack söta du! Det var ju ett underbart lopp och jag hade underbar pepp, man kan inte vara annat än glad och le igenom hela loppet. Kan förresten inte sluta le! :-)

  SvaraRadera
 2. Jag var också där en sväng och tittade. Det är ju inte helt utan att man blev sugen.
  Coolt att det blev svenskt rekord också :)

  SvaraRadera
 3. Hej Sandra. Jag lånade bilden på mig till mitt inlägg om Karlstad 6-timmars. Hoppas att det är ok!?

  SvaraRadera