onsdag 7 augusti 2013

Halvvägs mot helgen

Så var vi nästan halvvägs mor helgen redan. Hur har det gått då?
I måndags sprang jag ju en halvmara före jobbet. Sen på kvällen blev det ca en timme på cykeln i skogen tillsammans med älsklingen.

Tror cyklarna också tycker om varann.
Foto: Privat
Det märks att det var en stund sen jag cyklade nu för fegheten kommer tillbaka. Jag fegar och har inte nog med fart i skogen och därför tar det tvärstopp istället för att jag flyter över stenar och rötter.
En vurpa vart det, men det gick bra. Flög över styret men landade mjukt.

Igår tog jag en kortare tur till jobbet. Jag hade sen planerat att springa tillsammans med Annica på kvällen. Men andra sysslor kom emellan och sen skulle jag på möte ang Irontrail-tävlingen till helgen, så det blev ingen mer löpning. Men så är det ibland.

Imorse mysjoggade jag 17 km till jobbet. Var lite Wild and crazy ;) och tog lite andra vägar än de jag brukar. Alltid spännande att springa utan att veta vad slutdistansen blir i förväg.4 kommentarer:

 1. Blir du också arg när du åker cykel :)

  http://www.youtube.com/watch?v=DImxGczuYJI

  SvaraRadera
 2. Hej Sandra!
  Tack för en inspirerande blogg! Har en fråga, äter du fortfarande lågkolhydratskost? Är grymt imponerad av all din energi, lycka till på nästa ultra.
  /B

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej och Tack! :-)

   Ja, jag håller mig till lågkolhydratkost och äter inte socker eller mjöl till vardags. Väljer istället kolhydrater från bär, grönsaker, mjölkprodukter och nötter.

   Men på tävling käkar jag godis och dricker läsk! :)

   Radera