onsdag 14 augusti 2013

Åtta grader

Termometern visade bara 8 grader i morse när jag begav mig mot jobbet. Jag hade klätt mig i trekvartstights och kortärmat. Det var lite småkyligt när jag stod där och väntade in att klockan skulle hitta sateliter.

Klockan och musiken rullade igång, likaså benen. Men det gick segt. Jag lät mig ändå inte stressas av den låga farten utan fortsatte i lugn fart mot jobbet.

Jag frös inte, och jag svettades som vanligt, men huden förblev liksom kall. Det hade varit skönt med en långärmad tröja. *Note to self*

Den sega känslan satt kvar hela vägen till jobbet och det var skönt att stiga in i den varma duschen efteråt. För att inte tala om det supergoa kaffet och omeletten som väntade!

A9's motionsspår. 
Jaja, allt kan inte gå lätt här i världen. Jag fick dryga 15 km till min samling i alla fall. Och nu så här flera timmar senare känns det riktigt gött!

2 kommentarer:

  1. Vi borde ha klätt oss tvärtom. Här var det 14 grader och jag trodde det skulle vara kyligt så jag tog trekvartstights och långärmad tröja, men det var så j*kla varmt i solen (typ vindstilla dessutom), så jag svettades floder och hade riktigt varmt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Endera klätt oss tvärtom eller skiftat löpplats. ;)

      Radera