onsdag 23 november 2011

Planer

Jaha, nu är det bara imorgon kvar hemma innan jag drar utomlands, till Norge på guldfisklöpning. :)

Klädselplan
Jag har bokat tvättid imorgon så jag kan ha allt rent när jag ska välja vad jag ska ta med mig. Jag jobbar fram till tågets avgång på fredag så jag måste packa redan på torsdag.
Funderar lite på vad jag ska ta med mig. Det verkar ju vara varmt därinne så jag kan springa i kjol och kortärmat, i alla fall under dagen. Sen, när natten kryper på och jag blir lägre på energi och trött kan det kanske va skönt med en torr tröja och ev. mina "armar" och dra på sig. Så det åker med, även kanske en varmare tröja, typ en fleece om jag blir frusen. Jag tar med 2 par skor så jag kan byta och så mina foppa för att sätta på efteråt när fötterna är trasiga (för de kommer gå sönder, tyvärr)

Energiplan
Jag planerar äta och dricka det som bjuds samt ta med lite eget som jag vet att jag gillar och som funkar för mig. För er som har följt min kostomläggning med nerdragning på socker kan jag meddela att jag kommer att äta socker under tävlingen. Vid jättelånga pass och tävlingar kommer jag att ha typ samma kolhydratintag som tidigare. Även kvällen före och dagen/dagarna efter. I vardagen sen kommer jag återgå till ett minskat intag. Jag mår bättre så helt enkelt.

Springplan
2009 startade jag 24H för första gången i Hallsberg. Då fick jag ont i benet (som visade sig vara senskideinflamation) så jag fick gå under stora delar av loppet. Jag kände att jag skulle kunnat gjort ett bättre resultat för det fanns mer att ge.
2010 skulle jag ta revanch i Skövde på ultrafestivalen. Tyvärr satte en förkylning käppar i hjulet så jag kom aldrig till start.
Januari 2011, nu jäklar ska jag springa! 24H i Espoo i Finland. Jag hade ett hopp på 180 km. 11.40 in i tävlingen passerade jag 100 km och kände mig helfräsch. Sen rasade magen och jag tappade både ork och motivation och klev av banan i förtid. Inte heller här kände jag att jag gjort "mitt".
NU! tredje gången gillt på starten till 24H men nu har jag inget speciellt mål (!) Självklart står mina 180 km kvar som mål, men jag känner ändå inga krav och kommer nog bara försöka ta mig framåt hela dygnet och ha ett så roligt och bra ett vaket dygn som jag kan. Jag tar inte så allvarligt på det alltså. :) Ungefär som när Jörgen och jag startade multisport i våras. Vi hade ju inte ens läst PM innan.
Jag håller mina tummar bara att fötterna håller så länge som möjligt.

Hallsberg 2009 Foto: Lena M Johansson
I dagsläget känns det som det är mitt sista 24H. Jag vill hellre springa ute i naturen och äventyrslopp. Man ska aldrig säga aldrig men så känns det nu. Går det bra så blir det ett fint minne av 24H, går det åt skogen (igen), ja då är det väl så då. :)

Jag känner mig i alla fall helt lugn och är inte det minsta nervös. Jag glömmer nästan bort att det är tävlingsvecka. Vilket i och för sig känns skönt.

2 kommentarer:

  1. Vi syns på tåget på fredag :-)

    SvaraRadera
  2. Lycka till guldfisken ;-)

    JJ

    SvaraRadera