måndag 14 november 2011

Jippi!

Madde utlyste en tävling för ett tag sen. Man kunde vinna en underställströja. Jag skickade in och jag vann!! Jag blir så himla glad och tacksam! Det finns ju hur mycket snygga underställ som helst. Jag har bara svarta så det här blir verkligen ett lyft i min garderob! Jättekul!!

Idag har jag anlänt till Kristianstad och jag har hunnit med en shoppingtur på stan och en kort återhämntningsrunda.
Jag köpte mig ett par löparstrumpor av 2-lagers modell (minns inte märket och de ligger kvar i bilen). Köpte ju newline's modell (och den hade de inte) och har inte haft en blåsa sen dess. Visserligen har jag inte sprungit längre än 5 mil men ändå. Så det är lite dåligt med bara ett par strumpor så nu har jag iaf två. :) Jag köpte mig också en långärmad springtröja att ha istället för jacka om det inte är så kallt.

Jag sprang ut med ambition att luffsa runt en halvtimme och tog en väg hit och nästa dit. Gillar eg inte att springa i stan bland bland folk men just nu hade jag inget val. Jag är så glad över min iPhone med karta. Skulle aldrig hitta tillbaka så lätt utan den.Jag hittade en fin liten väg längs med vattnet.

Nu ska jag gå ut och se om jag hittar nåt att äta.

- Posted using BlogPress from my iPhone
bra

2 kommentarer:

  1. Grattis Sandra! Den blir fin på dig :)

    SvaraRadera
  2. Jag använder numera dubbla strumpor när jag springer långt (över 100km) ett par supertunna innerst. Inga skav efter det, speciellt skönt under främre trampdynan där jag alltid fick problem förrut.

    SvaraRadera