onsdag 29 januari 2014

Pers i bassäng

Igår mötte jag upp Maria på väg hem från jobbet. Tillsammans sprang vi en tur i snö och modd. Lugn, skön social löpning. Det gillas! Maria fortsatte själv sen då jag vände hem till kidsen som väntade.

Efter middagen drog vi till badhuset. Jag tänkte testa att simma med min klocka. Har sett att det finns färdiga inställningar för inomhussimning så det vore ju skoj att testa. Och eftersom jag var bortrest i helgen missade jag ju helgens crawlskola.

Jag hade fel simkläder på mig (bikini) och ingen badmössa (eller ja menar simmössa). Men simmade på ändå. Det funkade hyffsat.
Jag fick skönt flyt och simningen gick rätt bra. Tyvärr var det rätt trångt till en början men så småningom fick jag en hel bana för mig själv.

Klockan höll reda på längderna åt mig. Jag tittade då och då.
Det blev jobbigt att simma crawl oavbrutet så jag varvade lite med bröstsim och vilade på så sätt lite. Jag kan ju andas när jag vill då i alla fall.

Först tänkte jag simma till 2000 meter men när jag passerade det så bestämde jag mig för att istället simma en timme. Så jag kom 2400 meter, vilket känns väldigt göt och är ett nytt pers för mig i simhallen.

När jag laddade in passet i datorn ser jag hur klockan loggat längd för längd. Den har dessutom koll på när jag simmar bröstsim och när jag crawlat.
Coolt! :)

1 kommentar:

  1. häftigt och se, vill också skaffa mig en simklocka! :) Kul och se och skönt och slippa räkna längderna!

    SvaraRadera