måndag 6 januari 2014

1500 häftklammrar

Vi, sambon och jag, har klippt och vi har klippt. Många, många små reflexbitar. Idag tog vi oss ut i skogen för att reflexmarkera mtb-leden.

Vi tog cykeln bort till mtb-leden. Med oss hade vi varsin vattenflaska, en yxa, häftpistol, häftklammrar, cykelskyltar och en herrans massa reflexbitar. Vi gav oss ut vid halv tolv ungefär och vi tog bort grenar som var i vägen, träd som låg över stigen och så satte vi fast en massa reflexer på träden, åt båda håll, så man kan springa eller cykla åt vilket håll man vill. Vi förstärkte också cykelmarkeringarna så långt vi hade skyltar till det. Det arbetet kommer vi fortsätta med en annan dag.


Tiden gick så himla fort! Det började skymma och vi fick avbryta utan att hinna klart. Vi hade inga lampor med och fick gå grusvägen tillbaka till cyklarna. När vi kom hem var klockan halv fem och det var mörkt och det regnade. Vi var rätt hungriga och frusna, men riktigt nöjda. Det kommer bli superbra,det där! Jag är jättesugen på att köra eller springa och se hur det ser när det blir mörkt.Det gick åt 1500 hätfklammrar än så länge så det kommer glittra fint i skogen. Och jag lovar, det känns i handen att man tryckt ihop den där häftpistolen "ett par" gånger.Imorgon är det dags att börja jobba igen efter 3 veckors ledigt. Och så är det ju tisdag och mtb-cykling. Undrar vart vi ska cykla?! ;)

2 kommentarer:

 1. Starkt jobbat! Reflexbaner ökar lavinartat både i antal och popularitet tycker jag.
  Hur lång sträcka reflexmärkte ni?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet inte exakt hur lång den är och vi blev inte helt klara, men nånstans 7-8 km typ.

   Radera