söndag 20 januari 2013

Magstark

Det har varit en fantastisk dag. Vi drog ut till stugan för att åka skridskor och grilla lite. Det var makalöst vackert med solsken och bara ett par minusgrader. Några entusiaster plogar upp en bana över hela sjön, som mäter 12 km. Där kan man sen åka. Det går även ett längdskidspår runt. Riktigt bra!


Yngste sonen
När vi sen kom hem var jag så där lagomt varm i ansiktet och lite halvslö.

Funderade hit och dit om jag skulle ta mig en hel vilodag. Det är längesen nu.
Men jag valde till slut att ta mig över gatan och gå till gymmet. Började med att springa lite. Jag kan liksom inte låta bli. Det gick jättelätt och jag höjde farten eftersom. En kvart senare var jag lagomt varm för att ta mig an lite rodd. Tröttnade efter 10 minuter...
Sen kom yngste sonen ner till gymmet. Han hade tröttnat på att vara ensam hemma.

Vi gick in i ett separat rum där det finns mattor, kettlebell osv. Där kämpade jag och slet och "dödade" min mage ocg rygg medan sonen spelade mobilspel. Vi var ensamma där.
Så nu hoppas jag att är lite mer magstark än förut iaf.

Ringaren i Nothredam gör plankan. ;)
Alltså det här med plankan, jag bad sonen ta en bild på mig. Det är svårt att se hur man står själv annars. Jag har ju världens puckel på ryggen! Varför? Vad gör jag för fel? Vart är jag svag och vart ska jag börja för att bli bättre? Tips, någon...

2 kommentarer:

 1. Fin arbetsfördelning ni har :-) Apropå plankan (har fått plankan-teknik drillad för mig massor nu, men är ingen expert)... det ser ut som att du svankar lite också? Om du börjar med att dra in svanskotan så att hela magen dras ihop mer och ser hur det ser ut då? Folk ser ju lite olika ut också. Om du tar ett foto när du står vanligt (alltså fötterna på marken och huvudet upp), hamnar huvudet lite framåt i förhållande till axelpartiet då med? I så fall kan det nog hänga ihop. Naprapater brukar vara bra på sånt där :-)
  Ska laborera lite också tror jag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för ditt svar!
   Ska testa! :)

   Radera