torsdag 31 januari 2013

Att googla sig själv

Om jag googlar mig själv kommer den här bloggen som andra träff. Sen kommer Facebook och Twitter och  lite annat. Sen hittade jag det här! Det är lite kul! Det är en liten frågegrej från 2008 när jag skulle starta mitt första 24-timmars i Hallsberg.
Bild från den tävlingen
Foto: Lena M Johansson
Som femte förslag kommer "Sandra Lundqvist Ultra". Det borde vara jag... :)

En annan kul grej är att se i statistiken vad som ledde besökare till den här bloggen. Den konstigaste vägen till min blogg senaste tiden är nog "kille stora läppar". Haha! undrar vart det kommer från?

Jag har också rätt många träffar på "Jason". Men det vet jag i alla fall varför. Det är mitt inlägg om att jag sett film och är mörkrädd.

I högerkolumnen kan ni se vilka inlägg som lästs mest senaste 30 dagarna. Det ständiga toppinlägget är TV-inlägget. Resten varierar. Det är många som hamnar här när man gogglar just TV. Det är ju lite coolt eftersom det oftast hamnar typ längst ner på min priolista. Det finns så mycket annat kul att göra.

Det finns tre slags lögn: lögn, förbannad lögn och statistik - Mark Twain

Men det är ändå rätt kul att titta lite på den...

1 kommentar:

  1. Och när jag googlar på mitt namn får jag en massa Sandra Lundqvist-träffar - just pga av den där bilden jag plåtade på dig i Hallsberg :-)

    Lena M

    SvaraRadera