torsdag 1 december 2011

212 under 2012

Mitt distansrekord lyder just nu 180 km (från helgen). Den 30 juni 2012 ska jag starta en tävling som är ännu längre, Ultrabalaton, som är 212 km. Det är en tävling vars bana sträcker sig runt Ungerns största sjö, Balaton.
Det kommer bli 2012's stora utmaning och det ska bli spännande att prova denna typ av lopp. Endast ett varv ;) och med en maxtid på 32 timmar. Det är en relativt platt bana med lite kupering i början, men om jag tittar på bilderna så ser det ialla fall ganska trevligt ut. Det är ju inget traillopp, som jag gillar bäst, men ändå ett stort äventyr! Det gillar jag!!
Jag har aldrig varit i Ungern men jag har läst Mickes berättelse från loppet med skräckblandad förtjusning. Läs den! Det känns som att ha någon/några dagar extra för resa inte är en så dum idé. Dessutom kan det ju bli som en liten semester.

Jag ska resa tillsammans med Johanna som också ska springa loppet. Vi ska genomföra det tillsammans, som ett äventyr.
Det känns enormt roligt och tryggt att inte vara ensam om det skulle uppstå tokiga situationer.

Så, detta är nästa års stora mål. Att ta mig i mål. :)

3 kommentarer:

  1. Låter hur kul som helst! Vi är tre löpare som bestämt oss för att ta löpning som anledning till semester, eller tvärtom! 2012 ska jag begå marathondebut i Rom (semester), Tromsö-halvmarathon i sommar (semester med familjen) och Lidingöloppet (semester) i höst. Dina upllevelser och prestationer är fantastiska och jag ser fram emot att följa dig på din blogg under nästa år, lite som att vara med själv!

    SvaraRadera
  2. Åh vad spännande!!

    SvaraRadera
  3. Ska bli så kul att läsa om :-)

    SvaraRadera