söndag 10 april 2011

Trött!

Mitt tåg gick från spår 6 i Stockholm. Jag satt och väntade på att tiden skulle gå så jag kunde gå ombord. Jag hade lyxat till det med en första-klassbiljett. Vagn 4 plats 52 var min. Där skulle jag sitta o sova hela vägen till Örebro där sambon skulle plocka upp mig.

Men när jag kom ut till tåget och fick syn på att det var ett tvåvåningståg anade jag min otur. Joooda, Plats 52 var på övervåningen. Suck! Jag släpade upp min tunga väska och sjönk ner i stolen. Skönt! Benen gjorde ont och hade hunnit stelna till.

När vi passerade Västerås kom en kvinna och hävdade att jag satt på hennes plats, "är inte detta vagn 3?" Nej, det är vagn sex svarar det som sitter bredvid mig. Men! Jag skulle ju vara i vagn 4! Då satt ju jag också på fel plats. Frågade om det var första klass men det var det ju inte! Och jag orkade verkligen inte släpa ner min väska och byta vagn för en timmes åkning. Så nån första klass blev det inte tyvärr!

Jag hade antagligen bara en sexa i huvudet, (spår 6) så jag gick till vagn 6. Inte lätt när man varit vaken i 30 timmar och sprungit 18,5 av dom.

Fast jag satt rätt skönt i stol 52 i vagn 6 också! Så det så!

2 kommentarer:

  1. Grattis grattis grattis till personbästa. Du såg så stark ut hela tiden! En fröjd för ögat!

    SvaraRadera
  2. Tack! Tyvärr kände jag mig inte lika stark. :(

    SvaraRadera