torsdag 7 april 2011

Det kom ett mail...

Hej!
Nu är det äntligen klart att du är en av de personer som vi vill se mer av under en uttagningshelg i Stockholm. Där kommer du att få göra en hel del olika tester med målet att DU blir en Utmanare i Gladiatorerna på TV4.


Fattar ni?! :) :)
Jag kommer fira påsk i den kungliga huvudstaden! Påskdagen kommer alltså tillbringas med uttagningen. Fasen va roligt! Hoppas bara jag hunnit återhämta mig efter tec så pass att jag kan göra benen rättvisa. Det här kommer bli superkul!!

För er som följer utvärderingen av Linas matkasse så lagas maten tillsammans varje dag efter jobbet och det har varit både trevligt och gott. Rätterna tar lagomt lång tid att laga och recepten är lätta att följa.
Kyckling med solrospestoströssel och spaghetti

Fänkålsbrässerad fläskytterfilé med parmesandoftande potatismos

Just nu håller jag på att packa som bäst och kommer snart krypa ner och försöka sova. Det blir en lång och tuff dag på lördag så jag behöver all sömn jag kan få innan. Imorgon, efter lunch, rullar tåget mot Stockholm.

3 kommentarer:

 1. Det är nära nu... Du kommer kamma hem det så fiiiint. Vi ses vid starten - sen kommer jag in och suger lite energi när du är klar och jag har 2-3 varv kvar...

  SvaraRadera
 2. Spännande med uttagningen - och spännande med TEC :) Lycka till, jag ska försöka följa live-uppdateringarna på olika håll (angående TEC då) :)

  SvaraRadera
 3. Kerstin Rosenqvist8 april 2011 18:57

  Lycka till på TEC! Jag kommer som pacer till klubbkompisarna så vi ses framåt småtimmarna på söndag om du inte redan har gått i mål :-) Kul med gladiatoruttagningen också!

  SvaraRadera