måndag 10 januari 2011

Vikarie för vikarien

Idag var jag riktigt springsugen. Men gatorna ser ut som bandyrinkar och det är en fara för hälsan bara att gå så jag fick träna inomhus istället. Jag hängde med en arbetskamrat på spinning.

Ordinarie ledare var sjuk, så de hade satt in en vikarie. Vikarien hade halkat på all #"&¤/%"¤# is ute och kunde inte medverka så de satte in en vikarie för vikarien. Detta var den mest tystlåtna människa de fått tag på. Inga hejjarop, inget tjo och tjimm. Bara enkla små korta kommandon, utan mikrofon. Musiken spelades så tyst att en av deltagarna till slut bad henne att höja. Fel person på fel plats. Jag fick svettas lite iaf. :)

Idag har jag shoppat! Ett par slalomskidor till min yngsta, en kasse "bra-o-ha-grejer" på Ikea och kompressionstights och en ny sport-bh från Supplystation. Det ska bli riktigt intressant att springa i tightsen. Jag gillar ju mina kompressionsstrumpor väldigt mycket. Kläder som kramas verkar ju vara min grej.

2 kommentarer:

  1. Jag kan rekomendera ice-bugs. Sprang 2 mil i förra veckan där jag hade kunnat åka skridskor hela vägen om jag velat, men perfekt grepp med icebugsen (min hund Max gillar dem sämre efter att jag råkat trampa honom på tassen med dem. Hans fel. Så klart...).
    Jag tänkte shoppa på supply station i februari på långlöparhelegn till 10%. Längtar redan... Vill därför gärna ha recension av tightsen när du testat dem. Nu måste jag spara efter det stoa hålet jag grävde i min plånbok igår.

    SvaraRadera
  2. Supplystation kommer sluta sälja CW-X och säljer därför ut sitt lager nu. Passa på!

    SvaraRadera