lördag 17 maj 2014

DNF

Det blev inte som jag tänkt. Jag nådde inte mållinjen i Olympia till fots. Benet höll inte. 
Jag tog beslutet att kliva av efter 84 km. Då hade jag jätteont och svårt att gå. Då är det inte kul att hänga i, i nästan 10 mil till. 

Vi höll ihop hela tiden, svenskgänget. Jonas, Jan-Erik. Per-Ola och jag. Vi hade riktigt trevligt. Banan var superfin och välmarkerad. Och bortsett från hård vind och iskallt spöregn på en toppassering har vädret varit toppen. 

Just nu känns beslutet rätt. Jag kan knappt stödja på höger ben. Det hade inte fungerat 96 km till. Men det känns surt, även om jag delvis var förberedd på det. 
Resten av kroppen är kanonfräsch. 

Men så blir det ibland. Mitt första DNF, did not finish. :(


4 kommentarer:

 1. Vad tråkigt! Men det var helt säkert det enda rätta att avbryta. Det är ju ingen ide' att pressa på så att skadan blir så allvarlig att du blir påtvingad en lång paus i ditt springande. Hoppas att ditt ben fixar sig fort.

  SvaraRadera
 2. Äsch då, vad tråkigt :( Hoppas du får bukt med benet så att det inte spolierar mer än såhär. Du kommer igen vännen!

  SvaraRadera
 3. Härligt att Du gav Dig själv chansen! Krya på Dig/ benet.

  SvaraRadera
 4. I hope you will recover soon and your leg eventualy it will be ok , Aethlios Challenge is always here for you, 2016 isnt far ;) and i hope you keep the experient from all this for a good couse !!! ;) my blog is http://www.diakoumakospavlos.blogspot.gr/

  SvaraRadera