måndag 2 september 2013

Dagen efter

Det har varit en lång natt. Jag har ont i kroppen, mest i benen men även träningsvärk i armar och axlar av stavarna. Är ju inte direkt van att gå med stavar. Särskilt inte i 42 timmar.

Tänk att kroppen fixar så stor belastning egentligen. Jag klev alltså upp på fredag morgon. Startade 16:30 och var i rörelse fram till morgonen därpå. Sov 20 minuter i Courmayeur. Sen fortsatte jag ända till söndag natt. Sov 10 minuter och rörde mig sen mot mål. Visst såg jag lite konstiga saker där på berget, tex Svampbob Fyrkant, (men det visade sig sen att det inte var han) ;), men det gick.

Jag har tagit mig 168 km och klättrat 9600 höjdmeter på 41 timmar o 51 minuter. Det ger en snitthastighet på 4,03 km/timmen. :) Ingen racerfart direkt. Men jag är riktigt nöjd och glad att jag fixade det igen. Dessutom med vackert väder och trevligt sällskap hela vägen.

Vi hade en trevlig eftermiddag/kväll igår med lite sömn, lite bubbelpoolsbad och så träffade vi Jörgen som kom över till vårt hotell en stund.


Om man har samma skor på sig i nästan 2 dygn utan att ta av dom så luktar de inte hallon direkt. Haha! De fick stå i korridoren på hotellet.


Nu väntar resan hem. Vi blir strax hämtade av taxin som ska ta oss till flygplatsen i Geneve.

Hörs i Sverige!

- Posted using BlogPress from my iPhone

6 kommentarer: