Jag skriver...

måndag 13 februari 2012

Like a geleklump

Igår tog jag sovmorgon och blev väckt till dukat bord. Jag älskar frukostar! Det är absolut det bästa på hela veckan. Att få sova länge och gå upp och sitta och äta massor av god frukost i lugn och ro. Lördagens 56 km gjorde mig dessutom lite extra hungrig.
Sen begav vi oss ut till sjön där sambon skulle köra cross på isen. Det var verkligen en helt fantastisk dag med strålande sol och 10 cm nysnö.

Sambon drar sin lillebror på tefat med crossen.



14.30 var det sen start på en halvtimmes kettlebell och sen 1 timme TRX. Det var ett tufft pass kettlebell och bara en paus på 1 minut. Annars gick övningarna i ett. Mycket bra och jag tyckte nog det var lite roligare än förra gången. Till och med så roligt att jag överväger att köpa mig en egen kula.

Sen startade vi med TRX-banden. Grymt bra träning och jag påminns om mina svaga sidor. Jag körde allt jag kunde och när jag gick hem så kände jag mig så trött i kroppen! Som en geléklump ungefär. Jag satte mig i soffan och sa till mig själv "Undrar om man kan trolla sig duschad?"
Jag fick in mig i duschen och la mig sen i sängen med min ljudbok. Där låg jag tills sambon kom hem och lagade mat.

Idag har jag grym träningsvärk i stora delar av kroppen och ska nog ta mig en vilodag. Jag kommer nog återvända på dessa pass. Det är jättebra träning och jag vet väl att jag behöver det.

2 kommentarer:

  1. Jag är verkligen imponerad om hur mycket du springer!!!
    Inga ord :)
    Hur mycket tar för dig för att återhämta dig?

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Coyntha. :)
      Jag brukar vila en vecka efter riktigt långa tävlingar. Annars vilar jag när vardagen inte ger mig tid att träna, eller jag känner för det.
      Jag kör mycket på känsla. Känns det bra så är det bra. Är jag inte sugen på att springa eller träna så gör jag inte det. Jag tränar för/med glädje! :)

      Radera