torsdag 30 juni 2011

Ultrapass på G

Det är mängdvecka säger Coach och det betyder mängder av km, men det i sin tur leder till mängder av mat. Trots värmen är jag hungrig mest hela tiden. Jag försöker lyssna på kroppen och fylla på med bra mat. Kroppen är ju ändå en rätt smart konstruktion.
Sommaren 2011 är sommaren då jag fick ett stort begär av jordgubbar. Jag förstår inte hur jag kunnat tycka att det bara är gott förut. Det är ju vansinnigt gott. Jag kan lätt smälla i mig en och ibland nästan 2 lådor. Jag äter dom precis som dom är. Fast det är rätt gott med glass till också så klart...

Underligt utseende men lika god.
I morgon är det vilodag och på lördag blir det ultrapass. Jordgubbslunken går av stapeln i Rudskoga. Loppet är 10 km och det är ca 40 km dit. Min kära sambo kom med idén att jag skulle springa dit först och jag nappade så klart! Det fina med det loppet är att alla får en låda jordgubbar. Så kanske är det det som lockar mig att kuta 5 mil?!

Väderprognos för lördagen ser, än så länge, bra ut. Runt 23 grader, molnigt och någon lätt regnskur. Det låter som skönt springväder, tycker jag.

5 kommentarer:

 1. Åh ha det så skojigt :-)

  SvaraRadera
 2. Men kommer du till Vansbro människa! :-)

  SvaraRadera
 3. Förlåt Karin! :) Nej, Sandra-människan kommer inte starta i Vansbro iår.

  SvaraRadera
 4. Åh, det låter som ett härligt löp som väntar imorgon!
  Och jag håller med om att jordgubbar är bland det godaste som finns! Bara att passa på att frossa i dem nu när de smakar som mest!
  Jag är i Värmland hela v.33, kanske vi kan ha en liten jordgubbsdate då? :-)

  //Anna.

  SvaraRadera
 5. Jaaa! Hör av dig när du är här! Vore jättetrevligt!

  SvaraRadera