söndag 30 september 2012

Ingen springlust...

Idag sken solen och höstens alla färger lyste i träden. Trots det och vilodag igår så var jag inte alls sugen på att ge mig ut och springa idag. Istället pysslade vi här hemma och shoppade en matta till matsalen.

När kvällen kom så kollade jag tillgången på spinningplatser. Det var fullt men tjejen bad mig ringa en liten stund innan för att se om någon strukit sig. 10 minuter före passets början ringde jag ner och fick en plats. Snabbt på med kläder och på cykeln. Tur vi bor så nära. :)

Det var ett riktigt roligt pass och tiden flög iväg. Jag körde så hårt jag kunde och svetten bildade en liten sjö runt min cykel. Bra musik och bra variation på övningarna. Jag är nu nyduschad och nöjd hemma i soffan med barnen.

När jag ändå var på plats så köpte jag mig ett månadskort. Sen skrev jag upp mig på morgonspinningen på tisdag och på kvällen ska jag prova crossfit (om jag får plats, jag är förste reserv)! Det ska bli riktigt kul!!


Till helgen är det ju tävling också! Det har jag nästan glömt bort. Holaveden ultra, 52 km. Tobias, hans sambo och jag åker ner till Gränna redan på fredagen och sover på vandrarhem natten före. Det blir så okristligt tidigt annars. Det kommer nog bli bra. Det ska ju va en fin bana.

Tobias och jag före Ursvik Ultra i mars.

Jag brukar inte planera veckans träning så noga men den här veckan tror jag kommer se ut ungefär så här på träningsfronten.
Måndag: Löpning
Tisdag: Morgonspinning och crossfit på kvällen
Onsdag: Löpning
Torsdag: Kortare löpning
Fredag: Vila
Lördag: Holaveden Ultra 52 km trail
Söndag: Löpning eller spinning

2 kommentarer:

  1. Haha, roligt att du ändå är helt säkert på att träna dagen efter Holaveden :) Du är så tuff! :)

    SvaraRadera
  2. Lycka till på Holaveden. Räkna med att det är lerigt vissa partier.

    SvaraRadera