Jag skriver...

fredag 11 maj 2012

Äventyr!

Jörgen och jag sprang en tur idag efter att spöregnet upphört. Skogen var superblöt och det var bara att gilla läget och bli blöt. Vi pratade om ditten och datten, men mest om Jörgens stora födelsedag igår. Det är stort att fylla jämnt! ;)


När vi passerat vindkraftverket tog vi en ny väg. Den sluttade så skönt nerför, ni vet så där gött nerför så det bara är att rulla på. Jag sa att "hoppas vi inte kommer till en vändzon för då blir uppförsbacken riktigt lång och seg".

Vägen delade sig och vi valde en av dom. Den ledde till en vändzon. Vi sprang tillbaka och tog den andra. Den slutade också i en vändzon, men en stig fortsatte in i skogen. Vi också.

Det satt snitslar bland träden så vi valde att följa dom. Härs och tvärs. Stigen försvann och vi var mitt i skogen. Ingen av oss hade med telefonen så vi kunde titta på nån karta. Vi hittade fler snitslar och följde dom. Till slut kom vi till en väg och fortsatte den neråt.

Vägen ledde till ett öde hus. Det stod ändå en bil utanför så någon hade varit där ganska nyss, vad vi kunde se av hjulspåren. Vägen tog slut vid huset så vi fick vända och följde vägen igen. Efter några km kom vi till slut ut på en större väg som vi kände igen. Och kunde fortsätta tillbaka.

Det blev ändå en bra runda på dryga 27 km med fantastiskt trevligt sällskap!
Det är lite äventyrligt och kul att släppa kontrollen, hitta nya vägar och vara lite halvvilse för en stund. :)


- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar