fredag 8 juli 2011

Nya prylar är kul!

Jag har tidigare beställt grejer från Active instinct, bla min löparkjol. Sista beställningen krånglade lite och tog väldigt lång tid så denna gång provade jag Wiggle. Här fungerade det kanonbra och priserna ligger på ungefär hälften av Sveriges. Frakten ingår i priset och varorna levererades på mindre än en vecka. Tummen upp!
Det är som lilla julafton när paketen kommer. :)
Utrustningsinköpen inför UTMB börjar bli klara. Jag har köpt rygga, regnbyxor, regnjacka, mössa, vantar och nya tights. Det enda som saknas nu är stavar.
Igår kom alltså leveransen av vantar och tights och sen köpte jag en ny sport-bh och nya kompressionsstrumpor också.
Tightsen är Salomons komressionstights. Jag har hört mycket bra om dom och blev nyfiken och köpte mig ett par. Det ska bli spännande att prova!
Utrustningstest hemma Foto:privat
Jackan har inte kommit än och tröjfrågan är inte löst så det är några pusselbitar som ännu inte fallit på plats.

Jag tycker det känns som nyss som jag skrev att det var 99 dagar kvar. Nu är det bara 49. Snart är det dags! Shit! Det börjar pirra i magen av tanken. Fast ändå känns det inte riktigt som jag har förstått vad jag ska ut på för äventyr. För det känns som ett äventyr, inte som en tävling. Jag ska bara ta mig i mål. Och det är nog inte så bara det. 9500 höjdmeter. Det är så många så jag har inte grepp om det. Om 52 dagar har jag grepp. Då är jag hemma igen...

3 kommentarer: