Jag skriver...

onsdag 19 maj 2010

värmlandsserien del 2


Igår avgjordes den andra deltävlingen av Värmlandsserien i mtb i filipstad. Jag åkte dit, blev serverad med mat och kaffe hos pappa och Ingalill innan start. Lyxigt att bara sätta sig till dukat bord. Det var varmt och skönt ute, rena sommaren.
Jag kom dit och anmälde mig i "damer motion". Vi skulle köra 2 varv på den 3,6 km långa banan. Vis av förra omgångens åkande, då jag ville köra mer när jag kom i mål, berättade jag detta för killen i anmälningen. Seniorklassen för damer skulle köra 4 varv. Eftersom jag var enda startande dam så lovande han mig att få byta klass efter 2 varv om jag ville det.

Banan var mycket omväxlande och bitvis stenig och rotig. Åh va kul det var! Solen sken och det var så skönt ute! Jag njööööt! Efter 2 varv ropar killen åt mig. 2 varv till då! Ok, svarade jag, jag kör väl då. Det var ju ändå så kul. Det varvet gjorde jag en rejäl vurpa och landade på höften. Aj, aj. Det gjorde ont. Så när jag kom in för varvning var jag osäker på om jag skulle ta sista varvet eller ej. Men killen sa, Sista varvet nu. Nja, svarade jag. Jo! Kom igen nu! Snälla! Och jag föll för grupptrycket och tog sista varvet också. Mina ben var helt slut. Oj, va trött jag var i benen. Men det är skönt och vara trött i benen. :-)

Idag tror jag att jag hoppar över träningen. Känner mig så himla trött. Det blev sent innan jag kom hem och jag har jobbat ute hela dagen. Ska nog bara mysa idag tror jag.

2 kommentarer:

  1. Du vann alltså!? :-D Du är duktig du!

    SvaraRadera
  2. Precis! Jag vann!! *viskar* men jag kom sist också... :D :D

    SvaraRadera