Jag skriver...

lördag 31 juli 2010

En stor dag och fördelen med motvind

Idag har det varit en stor dag. Jonas Buud vann Swiss Alpine igen, för fjärde gången. Min multisportkamrat Jörgen och flera andra svenskar, däribland Laila gjorde skitbra ifrån sig på samma tävling. Grymt bra kämpat!
Detsamma gäller alla som körde i Kalmar idag. Nån gång ska jag också göra en Ironman.
EM i Marathon har också avgjorts idag och Isabella Andersson kom på femte plats.

Så tillbaka till lilla mig. Min runda idag var blåsig. Mycket blåsig. Tidvis var det stark motvind. Då hinner man tänka på alla fördelar det är med motvind. Man får mer träning per meter, mer träning under samma tid och håret blåser från ansiktet. Man slipper alltså hår blåsande i ansiktet. Alla flugor, bromsar och andra insekter bara blåser förbi och orkar inte tänka tanken på att irritera mig med deras närvaro.
Det finns dock en nackdel med motvind också. Om det blåser riktigt mycket så känns det som om man får stenskott i pannan av flugorna om man träffas av dom när de kommer farande med vinden. Jag hade en fluga som satt fast i min "fuktiga" panna när jag kom hem :D

Idag har jag bakat pannkakstårta med färska hallon plockade hos min kompis Linda i Filipstad. Det smakade gott! En bra grund för ett halvlångt pass imorgon. ;) Vi får se hur jag känner då men jag hoppas orka med en tremilare imorgon.

1 kommentar:

  1. Sandra! Swiss Alpine borde vara ett lopp helt i din och dina bens smak. Du skulle rocka!! Try it you might like it :)

    SvaraRadera