Jag skriver...

måndag 13 juli 2015

Tävlingsrapporter sen sist


Jag har genomfört några tävlingar sen jag skrev sist. Här kommer en liten rapport om dessa.

Valmetrundan
Genrepet inför Vätternrundan. 15 mil på cykel.
Min sambo och jag åkte över till Karlstad med en tanke om att cykla tillsammans, så länge det gick. Men det var ok att dra ifrån om det kändes rätt. Vi hann inte långt innan vi tappade bort varandra och jag hamnade i en klunga med andra cyklister. Det fungerade bra och vi turades om att dra och jag fick bra träning på klungkörning.
Efter ca 10 mil finner jag och sambon varandra igen och vi kan köra de sista fem milen tillsammans. Det blir en mycket fin tur och vi är nöjda och glada. Solen sken även om det bitvis var lite väl blåsigt.
15 mil med gipsad tumme, går också bra
Foto: Privat
Harsprånget
Stadslopp löpning i Kristinehamn på 6 km.
Det här är ju inte min favorit direkt. Kort och snabbt. Det gynnar inte mig som är lite mer långsam och seg. Dagen före hade jag varit ute på en härlig tur på 24 km och någon fart har jag inte tränat på ett år. Tankar om jag kunde hålla 5-fart landade i mitt huvud. Det borde gå.
När starten går växer hornen ut och jag springer rätt fort. Ser att jag ligger på 4.08-fart. Jösses hur ska det här gå?! Det gick bra, faktiskt! Jag lyckades snitta 4.17 min/km och är riktigt nöjd med det.
Nej, jag sover inte... ;)
Foto: Nina Eibring
KFUM Multisport Sprint
Multisport i Örebro tillsammans med en tjej jag inte träffat innan. Det här blev också en fin dag med löpning, cykling, paddling och orientering. 
Paddling i Svartån
Foto: Privat
Vätterrundan
30 mil på cykel.
Återigen bestämde vi att cykla tillsammans, sambon och jag. Den här gången lyckades det bra och vi höll ihop hela vägen. En av årets få varma dagar med lite vind gav fantastiska förutsättningar och det kunde inte varit bättre.
Morgon i Jönköping
Foto: Privat
Silverleden på en dag64 km terränglöpning
Äntligen skulle jag få göra min come back i ultralöpningen. Banan innehåller en hel del backar och har ca 1500 höjdmeter. Fina stigar och trevligt sällskap gjorde mig så glad.
Nöjd och glad hamnade jag på tredje plats.
Innan start.
Foto: Privat

En tredje plats
Foto: Privat
Sportkullan Adventure Race
100 km multisport i Älvdalen.
Första gången jag tävlar multisport på en lite längre bana. Upplägget var 12 km löpning, 73 km mtb, 2 km madrasspaddling och till sist 2 km stadsorientering.
Laget skulle innehålla 3 tjejer och Linn och Ida från Karlstad multisport, mina lagkamrater, har kört tävlingen en gång tidigare. Vi höll ihop bra och var väldigt jämna.
Vi ledde tävlingen tillsammans med Mölndal men vid sista cykelkontrollen tappade vi dom och slutade som tvåa.
Det var superfin dag med solsken och jag hade verkligen jättekul. Det här gav mersmak!
Ida, Linn och jag
Foto: Privat

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar