Jag skriver...

tisdag 27 april 2010

Naturen betalar igen

Solen värmer i ansiktet. Fåglarna kvittrar. Det är så skönt ute. Inte så där jättevarmt så man inte kan andas, bara skönt varmt. Det är pay-back-time för naturen. Dags att få tillbaka för alla de där passen när snön o regnet piskade i ansiktet. När man bara önskade att man fick komma hem till den varma duschen. nu börjar det knoppas i träden och blommorna börjar lysa upp vägkanterna med sina fina färger. Det är äntligen VÅR på riktigt!

Idag när jag skulle göra mitt lunchpass var det dock grått och dimmigt ute. Men jag drog iväg ändå och då öppnade sig molnen och dimman. Solen kom fram och det blev så där underbart ute. Men trots det underbara vädret gick det mycket tungt idag. Jag känner mig stor och tjock och tung. Varje steg gick tungt och jag ville bara att det skulle ta slut. Så mitt beslut att korta av rundan och ta lillturen kändes som rätt beslut. När jag sen tittade på min träningsdagbok och konstaterar att jag sprungit 70 mil de sista två månaderna kanske det är befogat att känna sig lite trött? Det är iaf mycket för att vara mig.

Jag tänker vila imorgon. Älsklingen har vunnit cirkusbiljetter som jag fick och jag och barnen ska gå på cirkus imorgon!
Torsdag är en annan dag. Då kanske jag är pigg igen. :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar