torsdag 14 april 2016

Nyservad och stark

Igår var jag till Peppe på Carlstad Alternativ medicin. Inte för att jag har några problem, mer för att kolla över så jag inte får några. Jag vill kolla igenom så allt ser bra ut helt enkelt. Och det gjorde det. Jag är lite stel i nacke och skuldror pga alldeles för mycket skrivbordsarbete sista tiden.

Annars känner jag mig stark! Det är gött!

Igår när jag ändå var i Karlstad träffade jag också en fotograf som fotade mig för en tidning. Resultatet kommer jag berätta om senare. Men det blir säkert skoj.


Idag ska jag packa och imorgon efter lunch ger vi oss iväg till Täby. Åh vad jag ser fram emot helgen! Bara att träffa alla vänner och känna hela atmosfären runt tävlingsbanan.
Ultrakärlek!Jag startar alltså midnatt mellan lördag och söndag och kommer springa 50 miles, dvs ca 80 km. Jag har valt den klassen som en bra genomkörare inför Grekland och Olympian Race om en månad. Jag ser det som ett träningslopp och får ett finfint långpass, jag får springa på natten som jag älskar och jag får njuta av en fin bana.
Det kan knappast bli bättre.Vill ni följa loppet går det att göra via Jogg.

Gammal bild
Foto: Privat


2 kommentarer:

  1. Ge järnet på TEC.
    Skönt att du hittat känslan igen efter Espoo. Jag jobbar fortfarande på min efter Ultravasan......

    SvaraRadera
  2. Av någon anledning vill din blogg inte godkänna mig som bloggare - men här är i alla fall min bloggadress om du skulle vilja veta vem jag är som helt plötsligt ploppade upp hos dig :)

    http://lifeofrunning.blogg.se/

    SvaraRadera