fredag 19 januari 2007

Först ut

Jaha, då var man en bloggare då. :)

Vem är jag? Jag är en glad tjej som försöker hinna med vardagen, träningen, barnen, gubben och allt annat som ska göras.
Det hela började med en dröm om att göra Klassikern någon gång i livet. Sommaren 2005 bestämde jag mig. Nu ska jag börja träna och genomföra Tjejklassikern till att börja med. Sagt och gjort! Jag började springa. Tänkte första att löpning är inte min grej, men det var det verkligen! Nu längtar jag efter mina löppass.
Vansbrosimmningen var min sista gren i Tjejeklassikern och den genomförde jag i juli 2006. Jag hade fantastiska förutsättningar på alla loppen. Strålande sol och perfekt väder. Nu siktar jag alltså på att genomföra stora Klassikern. Men jag bröjar bli orolig för bristen på snö. Det är bara 5 veckor kvar och jag har inte åkt en meter skidor iår. Fortsätter det så här så måste jag nog ta en tur till Torsby skidtunnel. Det var planerat att jag skulle åka dit i söndags men stormen per satte käppar i hjulet så vi kommer ta det en annan helg istället.

Jag har alltid faschinerats av vad man kan driva kroppen till. Jag tror nu att jag hittat en sport som passar mig. Multisport. Jag har tidigare ägnat mig åt distansridning på tävlingar upp till 100 km. Nu har jag ålt min häst och springer därför själv istället. Smiley Jag har precis gått med i Kristinehamns Multisport och har börjat träna med dom. Det är jätteroligt att slippa träna ensamn varje gång. Många gånger är det skönt men ibland är det skönt med sällskap också.

Igår hämtade jag min nya, fina MTB. Nu står den tryggt i garaget o väntar på att tas med ut i leran i skogen. Det ska bli himla kul! Kanske kör jag premiärturen i helgen. Idag blir det nog ett löppass med Multisportgrabbarna. Men först är det barngympa som gäller.

Ute är det 3 plusgrader och det blåser hårt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar