måndag 4 juni 2007

Långpass i solen

Förra helgen räckte inte tiden till riktigt som jag tänkt så det blev inget långpass på cykel. Idag blev det av iaf! Hade sett ut en ny väg så jag kunde åka runt och slapp åka fram och tillbaka. Solen sken och det var underbart ute. Första passet med cykelbyxor och kortärmat. Skönt!

Tyvärr fick jag åka själv eftersom min cykelkompis kört långpass igår med 2 timmar MTB och 1 timme löpning. Jag drog iväg strax före 10 och körde 5 mil. Sen stannade jag och köpte mig en sportdryck och en Snickers. Det smakade gott i solen utanför macken i Molkom.

Sen styrde jag mot Filipstad. Backen efter Brattfors är brantare än man tror. Jag har aldrig tänkt på det förr när jag åkt bil uppför där men idag slog det mig att den är verkligen både brant och lång.

I Filipstad fick jag kaffe och banan hos pappa. Det var gött! Sen körde jag hemåt igen. Pappa och Ingalill skulle åka strax efter mig och följa mig längs vägen. Vid Asphyttan tog min energi slut och jag ringde upp pappa som, som tur var, inte hade hunnit lämna stan än. Han fick köpa med choklad som jag fick i mig vid Bjurbäcken. Sen återvände energin och jag trampade på hemåt.

Hela turen blev 139 km och det tog mig 5:09. Ett bra pass trots att det blev väldigt långtråkigt. Jag hann och tröttna innan min kropp gjorde det. :s

Nu sitter jag här med en fin röd arm och ett ben som är till hälften rött. En fin "bonnbränna". Smiley Det syns verkligen att jag hade t-shirt i dag om man säger så...

Dags o sova lite nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar