Jag skriver...

söndag 5 februari 2012

Spinning dagen efter

Jag gjorde ju min debut som spinninginstruktör i höstas och det gick ju bra. I fredags ringde de från Galaxen och frågade om jag kunde ställa upp idag. Jag sa att jag skulle springa 6H på lördagen och inte visste hur ben och kropp skulle kännas. Men jag sa ändå ja. :)

Jag hade inte tid att fixa nån ny musik och nåt nytt pass så jag tänkte ta det jag hade sist. Det var inte många på det passet så jag tänkte att de kommer ändå inte ihåg vilka låtar jag hade osv. Jag lyssnade igenom låtarna och planerade ihop passet.

När sen klockan närmade sig 15 och jag skulle cykla iväg så ångrade jag mig lite att jag sa ja. Jag var trött och hade gärna lagt min soffan istället. Men nu var det ingen återvändo och jag drog iväg. Kom fram och såg att det var 22 stycken anmäda! Oj, va många. Det började genast pirra i magen.

Jag gick in i salen och ställde in cykeln men sen ville inte min skiva fungera! Attans! Jag fick ta en annan där jag inte visste alls vilka låtar som var på. Så det blev ett helt spontant pass. Jag gjorde så gott jag kunde och svetten sprutade. Musiken var hur dålig som helst och passade inte alls det jag tänkte men det är inget att göra nåt åt.

Det var i alla fall flera som kom fram och sa att det var bra så om jag bara får en chans till och får välja musik så ska det nog bli ännu bättre. :)

Kroppen som kändes trött före passet svarade bra på spinningen och jag orkade hänga i hela passet. Efteråt var jag bra mycket piggare och ångrade nästan att jag inte anmält mig till passet Functional moves som var efteråt. Men jag cyklade hem istället. Tog ett varmt bad och njöt istället. Inte så dumt. :)

Nu blir det en kopp te och nybakt bröd, bara sambon kommer hem från sin badmintonträning.

1 kommentar:

  1. Finns inget bättre för trötta ultraben att cykla/spinna dagen efter. Men att leda ett spinningpass det är lite överkurs :-)
    Grattis till 3:e platsen

    SvaraRadera