Jag skriver...

torsdag 23 september 2010

Vågor

Under hela min uppväxt har jag velat ha rakt, platt hår. Jag har plattat, rakpermanentat, sovit med mössa och kämpat. Allt för att håret skulle se rakt ut. Resultatet blev ett frissigt burr som inte alls såg ut som det platta, blanka hår jag ville ha.
Sen upptäckte jag en sida som heter lockig. Där läste jag om balsammetoden och tänkte att jag provar väl. Och se! Håret blev jättefint. Inget friss och en massa nya lockar.
Äntligen har jag accepterat mitt hår och jag är jättenöjd med det. Jag försöker inte se ut som någon annan. Det här är jag!

Edit: Jag är inte sponsrad av denna sida, om någon trodde det. :) Gillar bara konceptet.

Idag blev det en fotning till Sauconys löparmagasin. Bilderna vi tog i tisdags blev inte bra. När det var klart tog jag ett varv på femman. Sprang inte jättefort men fick iaf 24:46 på 5 km vilket känns himla kulnär man inte ens försöker. Sen sprang jag hem runt Ringleden. Det gick lite tungt på slutet men nu känns allt bra.

1 kommentar:

  1. Få se bild!!

    /Karin, utan en endaste lock, men har alltid velat ha... (fundrar faktiskt på att afropermanenta mig. Fånigt á la 80 eller coolt-retro?)

    SvaraRadera